בית בגת

הפרוייקט: סטיילינג למרחב הציבורי, סלון, מטבח ומבואת חדרי שינה שהופכת לפינת כניסה ופינת עבודה

המשימה: חלוקת החלל לאיזורים של כניסה, ישיבה, איחסון, עבודה והתאמת הריהוט בהתאם.

עבודה עם חומרים במראה מחוספס וטבעי, ברזל ועץ ממוחזר בשילוב עם עושר של טקסטורות בטקסטיל וצבעים להדגשת איזורים מסוימים.

התהליך: קיר המטבח חופה באריחים 10/10 לבנים ומעליהם נצבע הקיר בכחול, שולחן האוכל הוחלף לשולחן מעץ ממוחזר ובשילוב הירוק של המון עציצים קיבל המטבח מראה רענן ונקי. המבואה בין חדרי השינה הפכה לפינת עבודה ופינת תלייה צבועה בירוק עמוק, תחומה באותן קורות עץ ממוחזר ועליהן ווי תלייה מברזל. ספריית ברזל תוכננה במיוחד לנישה בסלון, עליה מסודרים ספרי קריאה וחפצי נוי.

הוחלף חלק גדול מגופי התאורה בגופים שחלקם נאספו בשוקי הפשפשים וחלקם הוחלפו בגופי תאורה שנותנים פיתרון לאיזורים חשוכים בבית, שאחת מבעיותיו היא מחסור בתאורה טבעית. תמונת ענק בשחור לבן של בני הבית (1.65/2.00 מטר) נתלתה בנישה בין קומת הקרקע לקומת הגלריה, מלבישה את הקיר העירום ברגע מתוק מחיי המשפחה.

בנוסף נעשה שימוש נרחב בטקסטיל: שטיחי קילים צבעוניים בסלון ובמבואת פינת התלייה, כורסאות וינטג' שניקנו בחנות יד שנייה ורופדו בגווני ורוד וירוק, וילון רך ולבן מעוטר בסיומת פונפונים שחורים במראה הבוהו-שיק ולפינת התלייה נבנה במיוחד ספסל עשוי מושבים של כיסאות ישנים שנאספו על ידי בעלת הבית, נצבעו בשחור מבריק ורופדו מחדש בבד צהוב עם דוגמא טרופית בשילוב ניטים מוזהבים.

צילום: אבי מורג

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

יעלה צורף עיצוב פנים 058-4448488

© 2019 All rights reserved to Yeela Tzoreff. Created and designed by Hameavrer